Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Patty van Delft Zij die hoort

  Als nakomeling van een drakenridder bezit Jill de gave van de magie en is zij voorbestemd om drakenridder te worden. Maar daarvoor moet ze in de parallelle wereld Drägan Duma gaan wonen. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

 • Jack Thorne, John Tiffany Harry Potter en het vervloekte kind

  Albus, de oudste zoon van Harry Potter, sluit op Zweinstein vriendschap met Scorpius Malfidus. Samen bedenken ze een manier om het verleden te veranderen. Vanaf ca. 12 jaar.

  Gedrukt boek

 • Patrick Rothfuss Het smalle pad van verlangen

  Een slinkse fae die bij de bliksemboom in Newarre onderhandelt over geheimen, gunsten en leugens belandt in de problemen als hij zelf bij iemand in het krijt komt te staan. Met zwart-witillustraties.

  Gedrukt boek

 • David Mitchell Wolkenatlas

  Bundel verhalen die zich op verschillende tijden en plaatsen afspelen, maar toch raakvlakken met elkaar tonen.

  Gedrukt boek

 • Stephanie Garber Caraval

  Scarlett wil al jaren de mysterieuze voorstelling Caraval bezoeken, om te ontsnappen aan haar wrede vader en het naargeestige eiland Trisda. Als ze eindelijk wordt uitgenodigd en afreist naar Caraval, verdwijnt haar zus Donatella en begint een bizar en levensgevaarlijk avontuur. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Young-do Lee De hartelozen

Keigan Draca, een mens die het legendarische zwaard van een koning hanteert, wordt met twee metgezellen op een onmogelijke missie gestuurd. Samen moeten ze in de jungle van een gevaarlijk reptielachtig volk een gehate bondgenoot zien te redden.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken