Vacature Raad van Toezicht

Gepubliceerd op: 30 november 2022 13:06

De Bibliotheek Enschede is op zoek naar een lid voor de Raad van Toezicht.

De Bibliotheek Enschede maakt een grote transitie door, die gekenmerkt wordt door thema’s als het verbeteren en bevorderen van basisvaardigheden, digitale innovatie, samenwerking, ontmoeting, verbinding, debat en ondernemerschap.

We brengen de functie van de bibliotheek dichter bij onze doelgroepen onder meer door de Bibliotheek op school en in de wijkcentra. De Bibliotheek participeert volop in de ontwikkeling van het huidige Muziekkwartier tot de Huiskamer van de stad, waarin iedereen zich thuis zal voelen. Wij staan voor meer diversiteit in onze Bibliotheek.

Vanwege het vertrek van een van de leden zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Enschede.

Gezocht wordt een kandidaat met bestuurlijke ervaring, affiniteit met de openbare bibliotheek en expertise op financieel gebied.

Kandidaten hebben bij voorkeur een binding met Enschede.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 1 januari 2023 je motivatie en CV naar m.setlight@bibliotheekenschede.nl