Night @ the Library

Gepubliceerd op: 21 oktober 2022 15:21

Een nacht doorbrengen in een tentje tussen biebboeken, lasergamen, live-muziek luisteren, een workshop glow in the dark schilderen, spelletjes en nog veel meer? Het kan allemaal op 12 november tijdens de Night @ the Library.

In de Bibliotheek Enschede is tegenwoordig veel meer te doen dan alleen boeken lenen. En dat laten we ook weer zien met dit te gekke programma dat we hebben samengesteld aan het einde van de Week van de Mediawijsheid dat dit jaar in het teken staat van het thema ‘ Like & Cancel’. Vanaf 19.00 uur ‘s avonds kan je gamen, films kijken, een workshop graffiti volgen en een nacht slapen in een tent tussen de kasten vol met boeken. Ook kun je meedoen aan het avondprogramma zonder de nacht door te brengen.  

De avond van Night @ the Library is voor iedereen vanaf 6 jaar oud! Wil je ook blijven slapen? Dan moet je tussen de 10 en 15 jaar oud zijn. 

Programma 12 & 13 november

Het avondprogramma begint om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 00:00 uur. Daarna kunnen de slaapgasten nog genieten van een aantal films of al lekker je tent induiken. De volgende dag zal er een lekker ontbijt klaarstaan en rond 11:00 uur zullen de deuren van de Bibliotheek weer sluiten. 

Kosten

  • Het avondprogramma kost € 12,50 euro per persoon en is inclusief 2 consumptiebonnen voor de avond 
  • Blijf je ook slapen? Dan betaal je € 25,- per persoon. Dit is inclusief 5 consumptiebonnen en ontbijt 

Extra informatie

  • De tenten worden door ons geregeld, je moet alleen je eigen slaapspullen meenemen; 
  • Aanmelden via de website; 
  • Voor de activiteiten kun je je inschrijven tijdens de avond; 
  • Helaas kun je bij ons niet douchen. 

Meld je hier aan voor de Night @ the Library