Naar het Maaklab in de zomervakantie!

Gepubliceerd op: 27 juni 2023 16:00

Op woensdagen en vrijdagen in de zomervakantie organiseren we toffe workshops. Ontdek Virtual Reality, bouw met Lego Spike of maak je eigen stickers met de vinylsnijder!

Vanaf 26 juli kun je verschillende keren meedoen met een gave Minecraft Build Challenge! Je hebt 45 minuten de tijd voor een opdracht met het spel Minecraft Educational Edition. Lukt het je om binnen die tijd één van de bekende wereldwonderen of een bekende toren, zoals de Eiffeltoren, na te bouwen?

Heb jij altijd al eens een virtuele wereld willen bouwen? Kom dan naar onze Virtual Reality activiteit waarmee je met een VR-bril een nieuwe wereld binnen treedt. Een wereld die je helemaal zelf vorm kan geven. Kom ook experimenteren met VR! 

Liefhebbers van Lego kunnen op een leuke manier problemen leren oplossen door middel van LEGO SPIKE. Met LEGO SPIKE kun je je bouwwerken laten bewegen via een app.

Ontdek hoe leuk het is om zelf een ontwerp te maken en uit te snijden met behulp van de vinylsnijder of de lasercutter of leer ruimtelijk tekenen met een 3D-pen. Binnenin de pen word plastic verwarmt, dat er gesmolten weer uit komt. Hierdoor kan je tekenen in de ruimte. Zo maakt je zelf de coolste ontwerpen. 

Aanmelden

Deelname aan de zomeractiviteiten is gratis. 

Wil je leren werken met de vinylsnijder, lasercutter of de 3D-pen? Er is open inloop in ons Maaklab, dus je hoeft je niet aan te melden. 

Aanmelden voor de Minecraft Build Challenge, bouwen met LEGO SPIKE, of experimenteren met Virtual Reality is noodzakelijk. 

Meld je snel aan voor onze leuke zomeractiviteiten!