In verband met een personeelsfeest is de Bibliotheek Enschede op vrijdag 21 juni om 17.00 uur gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Kinderboekenweek 2023

Gepubliceerd op: 12 september 2023 09:20

Deze Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) vieren we 'thuis' in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Het thema is 'Bij mij thuis.' Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis tot een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zoveel van elkaar leren.

Kom je langs?

Om de Kinderboekenweek te vieren, organiseert de Bibliotheek Enschede verschillende activiteiten voor kinderen.
Wat gebeurt er als kinderen bepalen hoe het er in huis aan toe gaat? Of wat als je vader een koning is en je moeder een piraat en je gewoon aan de Lepelstraat woont? Dat ontdek je allemaal tijdens de voorstellingen in de Bibliotheek Enschede Centrale en Bibliotheek Enschede Zuid. In de humoristische voorstelling vol goocheltrucs, te zien bij voetbalvereniging Rigtersbleek, zijn ze thuis zelfs allemaal aan de ‘pil’.  

Tijdens onze workshops in de Kinderboekenweek kun je je eigen talenten ontdekken. Word een zandkunstenaar, maak met de 3D-pen je eigen cactusplantje voor op je slaapkamer of ontwerp je te gekke droomhuis bij de Minecraft bouwwedstrijd.  

Meld je snel aan!