BoekStartdag met Rupsje Nooitgenoeg

Gepubliceerd op: 4 mei 2023 16:15

Op BoekStartdag (zaterdag 3 juni) houdt de Bibliotheek Enschede een feestje. Van 9.30 tot 12.00 uur krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders of begeleiders een extra hartelijk welkom, met slingers, koffie en ranja. Rupsje Nooitgenoeg staat te trappelen om jullie te ontmoeten!

Met de jaarlijkse BoekStartdag vieren we het plezier in voorlezen bij kinderen vanaf 0 jaar. Het motto van de Bibliotheek is: met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Om ouders te inspireren hoe ze dat het beste kunnen doen, staat er op 1 juni een gratis BoekStartwebinar op de agenda. 

Meet & Greet met Rupsje Nooitgenoeg

Zaterdag 3 juni komt Rupsje Nooitgenoeg live in de Bibliotheek voor een heuse Meet & Greet. Deze gekleurde rups staat bekend om het feit dat hij altijd honger heeft. Er wordt deze ochtend drie keer voorgelezen uit een levensgrote versie van het prentenboek van Eric Carle. Na afloop stapt deze vrolijke rups uit het prentenboek en mogen kinderen de rups knuffelen, een high five geven of samen op de foto en krijgt de begeleider een leuke goodiebag. Er is ook een knuffelspeurtocht voor het hele gezin.  

Het BoekStartfeest met Rupsje Nooitgenoeg is gratis en geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar. 

Meer informatie en aanmelden