Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Zomerexpositie NIVON Natuurvrienden Enschede

Net als vorig jaar laten de schilder- en tekengroepen van NIVON Enschede weer enkele werken zien in de Centrale Bibliotheek Enschede. De expositie wordt geopend op vrijdag 5 juli om 16.00 uur en is te zien tot 30 augustus.

De schilder- en tekengroepen schilderen uit liefhebberij, tegen een kleine vergoeding en onder begeleiding van een ervaren docent. Tijdens deze expositie willen zij niet alleen hun werk laten zien, maar hopen ze ook nieuwe deelnemers te interesseren voor hun cursus.

NIVON

Bij NIVON Natuurvrienden zijn veel vrijwilligers betrokken die voor en met elkaar activiteiten organiseren. Bij NIVON Enschede kan je meedoen aan activiteiten, cursussen volgen, samen genieten van natuur en cultuur en gelijkgestemden ontmoeten. NIVON is een laagdrempelige vereniging waar ook niet-leden van harte welkom zijn. Als niet-lid betaal je voor iedere keer dat je deelneemt wel een kleine extra bijdrage naast de gebruikelijke kosten van de activiteit.