Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

'Sterke Verhalen'

'Sterke Verhalen'

Voorstelling 'Sterke Verhalen' door Goochelaar Jan, Meervoudig Kampioen Kindergoochelen én de vrolijkste goochelaar van Nederland. Voor kinderen van 4-12 jaar. De toegang is gratis. 

De opa van Goochelaar Jan vertelt verhalen uit zijn jeugd. Sterke verhalen. Hele sterke verhalen! Wat moet je geloven? Wat is echt en wat niet? Kom naar de voorstelling en luister naar sterke verhalen geïllustreerd met magische effecten! 

Ga mee op ontdekkingsreis met Goochelaar Jan en kijk hoeveel verstopte boeken jij ontdekt. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Wie is Goochelaar Jan?

Tijdens optredens ontdekte Jan dat kinderen zijn voorstellingen heel erg grappig vinden, mede door het grappige taalgebruik in zijn acts, en werd hij steeds meer door basisscholen geboekt. Vanaf 2011 heeft hij zich gespecialiseerd in het Goochelen voor Kinderen. Het ontwikkelen van een eigen stijl en persoonlijkheid heeft zo'n 10 jaar geduurd. Een zoektocht naar waarom je grappig bent en onmogelijke ideeën toch vorm proberen te geven. Met succes, want hij werkt nu veel voor scholen en bibliotheken. En werd Nederlands Kampioen!

Meer voorstellingen in de maand mei 

Goochelaar jan lang