Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Dr. Proktors schetenpoeder

Dr. Proktors schetenpoeder

Voorstelling Dr. Proktors schetenpoeder door Marjo Dames. Dr. Proktors schetenpoeder is een spannend verhaal met veel actie en humor geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De voorstelling is een bewerking van het razend populaire jeugdboek Dr. Proktors schetenpoeder van Jo Nesbø. Vooraf aanmelden! De toegang is gratis. 

Dr Proktor is uitvinder. Hij is bezig met het maken van een raket voor de NASA. Heel per ongeluk maakt hij samen met zijn buurkinderen Lise en Bart een knalscheten poeder. Als blijkt dat je met de extra sterke variant daarvan naar de maan kunt vliegen, verschijnen er al snel dieven die dat poeder willen stelen. Dr Proktor en zijn buurkinderen Lise en Bart gaan daar een stokje voor steken. Gelukkig zijn daar de heren van het Patentbureau.

Kom jij ook naar deze spannende, humoristische voorstelling? Meld je dan vooraf aan via , 053-4309039 of aan de balie van Bibliotheek Twekkelerveld. 

Wie is Marjo Dames?

Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl. Ze is sinds 1999 professioneel verhalenverteller en brengt haar verhalen op scholen, in kleine theaters, op festivals, in bibliotheken en overal waar haar verhalen gevraagd worden. 

Meer voorstellingen in de maand mei

Proktors schetenpoeder boek