Resultaten 1 - 10 van 55
Werken in duo's met Scratch

In deze workshop van SeniorWeb leer je spelenderwijs programmeren met Scratch. Werken met Scratch is altijd leuker met zijn tweeën. Zeker in de herfstvakantie in de samenstelling (groot)ouder en (klein)kind. 

WOMEN Inc.

Ga tijdens dit vrouwenevent, dat door de Bibliotheek Enschede en WOMEN Inc. wordt georganiseerd, samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap! Deelnemen is gratis en vriendinnen, buurvrouw(en), moeder(s), dochter(s), zus(sen), tante(s) etc. zijn ook van harte welkom!

Dreumes Speelgroep Enschede

Wekelijks op vrijdagmorgen van 10.00-11.30 uur kunnen ouders met hun dreumes elkaar ontmoeten bij de Dreumes Speelgroep Enschede. Deze vrijdag gaan we met herfstmaterialen mooie knutselwerkjes maken. 

CD-verkoop Muziekbank

De Muziekbank verkoopt duizenden overtollige cd's, waaronder veel wereldmuziek, pop en klassiek. Er is weer veel nieuwe aanvoer! 

Virtual Reality workshops in de herfstvakantie

Ontdek en bouw je eigen wereld in de workshops 'Virtual Reality.' Virtual Reality is een programma voor kinderen tussen 8-10 jaar en 10-12 jaar. Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Deelname is gratis. 

Computer/inloopspreekuur Glanerbrug

Computerspreekuur van SeniorWeb in Bibliotheek Glanerbrug, vrije inloop, toegang gratis. 

Fotoboek maken met o.a. Picasa

In deze cursus, 3 bijeenkomsten, van SeniorWeb leert u hoe u foto's mooi kunt bewerken en vervolgens overzichtelijk kunt opslaan in mappen op uw computer.  

Computer/inloopspreekuur Twekkelerveld

Computerspreekuur van SeniorWeb in Bibliotheek Twekkelerveld. De toegang is gratis en er is vrije inloop.