Resultaten 1 - 10 van 121
Tweede paasdag

Tweede paasdag

Maandag 22 april, tweede paasdag, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Enschede gesloten. Wij wensen u plezierige paasdagen! 

Verbouwing Bibliotheek Stadsveld

Verbouwing Bibliotheek Stadsveld

Bibliotheek Stadsveld is in de meivakantie, van maandag 22 april tot maandag 6 mei, gesloten in verband met een interne verbouwing.

Vanwege deze verbouwing kan er tot 1 september geen gebruik worden gemaakt van computers, printers, kopieerapparaten, scanner enz. 

Praten met je handen

Wekelijks, tot en met 9 juli 2019, een uurtje gebarentaal oefenen, want een gebaar is echt een ondersteuning van het gesproken woord. Gratis inloop, aanmelden is niet nodig.

Inspirerende Ontmoeting

Bijeenkomst van SIVE in de serie Inspirerende Ontmoeting met Nelleke Nijhuis van 'My Drive in Life.' De entreeprijs voor de Inspirerende Ontmoeting is €3,- per persoon, inclusief lunch. 

Foto: Sjaan VanderJagt/Pixelpolder

Het COC Twente Achterhoek en de Bibliotheek Enschede besteden dit jaar opnieuw aandacht aan gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als spreekster is Judith Schuyf benaderd die veel onderzoek heeft gedaan over het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. De entree is € 2,- inclusief koffie/thee. 

Boekverkoop Bibliotheek Zuid

Op donderdag 25 april en vrijdag 26 april houdt Bibliotheek Zuid een grote verkoop van afgeschreven boeken voor maar € 0,50 per boek. 

Multiculturele Leesclub

Maandelijkse bijeenkomst van de Multiculturele Leesclub van SIVE. Besproken wordt het boek Ik heet Lucy Barton van Elizabeth Strout. Kosten €1,- Vooraf aanmelden!