Resultaten 1 - 10 van 53
Tweede paasdag

Tweede paasdag

Maandag 13 april, tweede paasdag, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Enschede gesloten. Wij wensen u plezierige paasdagen! 

Hoogbegaafd & Liefesrelaties

Dinsdag 14 april gaat het HB-Café Enschede over het thema liefdesrelaties. Arja Roozemond bespreekt enkele uitdagingen die inherent zijn aan partnerrelaties. Is dat voor hoogbegaafden anders? Wat is daar eigenlijk over bekend? En hoe zit het met het persoonlijke verhaal, hoe doe je dit zelf? Na de lezing is er gelegenheid tot napraten. 

Dreumes Speelgroep Enschede

Themabijeenkomst bij de Dreumes Speelgroep Enschede: Koningsspelen!  

Zing Nederlands met me

Nederlands leren terwijl je liedjes zingt, toegang gratis.
Zing Nederlands met me is een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse liedjes gezongen worden met vluchtelingen, expats en laaggeletterden. Het initiatief wil op een creatieve muzikale manier een bijdrage leveren aan taalontwikkeling, integratie en het bevorderen van sociale contacten. 

Windows 10: vervolgcursus

Kunt u al goed overweg met Windows 10, maar wilt u wat verder de diepte in? Dan is deze cursus geschikt voor u. Computercursus van acht bijeenkomsten door Seniorweb

Multiculturele Leesclub

Maandelijkse bijeenkomst van de Multiculturele Leesclub van SIVE. Besproken wordt het boek 'Het hout' van Jeroen Brouwers. Kosten €1,- Vooraf aanmelden!

Koningsdag

Koningsdag

Maandag 27 april, Koningsdag, zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Enschede gesloten. Wij gaan de verjaardag van onze Koning vieren!