Resultaten 1 - 10 van 115
Praten met je handen

Wekelijks, tot en met 9 juli 2019, een uurtje gebarentaal oefenen, want een gebaar is echt een ondersteuning van het gesproken woord. Gratis inloop, aanmelden is niet nodig.

Van D-day tot Enschede

In het kader van 75 jaar bevrijding kijken we 75 jaar terug en brengen de hele bevrijdingsroute in beeld. In de Centrale Bibliotheek is van juni 2019 tot en met mei 2020 een semipermanente tentoonstelling te zien. Deze maandelijks wisselende tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Eric Heijink van Second World War. Opening op 6 juni (19.30 uur), precies 75 jaar na D-day, de geallieerde invasie in Normandië.

Midzomerfeest

SIVE organiseert, in samenwerking met de Bibliotheek Enschede, een 'Binnenste Buiten' Midzomerfeest met diverse creatieve workshops, muziek en hapjes. Bij mooi weer gaan we het dak op!  

Kleine Enschedese Platenbeurs

Liefhebbers van zon, koffie, vinyl, cd's en goede muziek kunnen hun hart ophalen: om 11.00 uur begint er weer een platenbeurs op het terras van Stoet, naast de bieb. 

Studiekring 50 plus

Bijeenkomst van een vaste groep senioren, die eens per veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een rondje actualiteiten, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie. 

Inspirerende Ontmoeting

Bijeenkomst van SIVE in de serie Inspirerende Ontmoeting met Marie-Claire Ottenhof. De entreeprijs voor de Inspirerende Ontmoeting is €3,- per persoon, inclusief lunch.