Resultaten 1 - 10 van 90
Computer/inloopspreekuur Glanerbrug

In verband met de viering van het 10-jarig jubileum van SeniorWeb in de Centrale Bibliotheek gaat het inloopspreekuur in de Bibliotheek Glanerbrug niet door.

Spreekuur door SeniorWeb. Bibliotheek Glanerbrug, vrije inloop, toegang gratis. 

Informatiemarkt t.g.v. Jubileum SeniorWeb Leercentrum

SeniorWeb Leercentrum Enschede viert dat ze 10 jaar actief is in Enschede en doet dit met een uitgebreide informatiemarkt waar alle vrijwilligers aanwezig zijn. 

Computer/inloopspreekuur Twekkelerveld

Computerspreekuur van SeniorWeb in de Bibliotheek Twekkelerveld. De toegang is gratis en er is vrije inloop. 

Inspirerende Lunchontmoeting

Bijeenkomst van SIVE in de serie Inspirerende Ontmoetingen. Ketakee (Kate) Nesarikar vertelt over haar ervaringen en persoonlijke overwinningen in het proces van integratie en het vinden van haar eigen plek in Nederland.   

Multiculturele Leesclub

Maandelijkse bijeenkomst van de Multiculturele Leesclub van SIVE. Besproken wordt het boek 'Wees onzichtbaar' van Murat Isik. Kosten €1,- Vooraf aanmelden!

Geschiedenis van de Jazz

Tibor Elferink, docent bij ArtEZ Zwolle, bespreekt in 6 colleges de geschiedenis van de jazz. Voor iedereen die kennis wil maken met de boeiende wereld van de jazz. Specifieke voorkennis op het gebied van jazz is allerminst een vereiste. 

Zing Nederlands met me

Nederlands leren terwijl je liedjes zingt, toegang gratis.
Zing Nederlands met me is een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse liedjes gezongen worden met vluchtelingen, expats en laaggeletterden. Het initiatief wil op een creatieve muzikale manier een bijdrage leveren aan taalontwikkeling, integratie en het bevorderen van sociale contacten. 

Luisterrijk

Lezing in de serie Luisterrijk door de Muziekbank Overijssel. Theo de Bruijn vertelt over jazzpianist en -componist Andrew Hill.