Vacature stagiair(e) Marketing & Communicatie

Gepubliceerd op: 26 april 2022 14:08

Ben jij een enthousiaste en gedreven student en zoek je een stage gericht op marketing en communicatie in de periode van september 2022 t/m januari 2023? Kom dan stage lopen bij de Bibliotheek Enschede!

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie maak je kennis met de nieuwe Bibliotheek. We zijn volop in ontwikkeling en doen veel meer dan alleen boeken uitlenen. De Bibliotheek Enschede organiseert ook vele workshops, exposities en lezingen. Zo was schrijver Ronald Giphart recentelijk nog bij ons te gast. Daarnaast is de Bibliotheek bij scholen actief om lezen al van jongs af aan te bevorderen. We vormen een veelzijdige organisatie en zetten ons in voor iedereen. Als lid van het team Marketing & Communicatie geef je hier uitwerking aan. Jij zorgt ervoor dat al onze activiteiten goed gecommuniceerd worden, intern en extern.

Wat ga je doen?

In je tijd bij de Bibliotheek Enschede ervaar je hoe veelzijdig het communicatiewerkveld is. Het grootste deel van je werk als stagiair(e) bestaat uit het bereiken van onze doelgroepen op een effectieve en originele manier. Dit doe je bijvoorbeeld door content te maken voor onze social mediakanalen en de website. Ook leer je meer over PR en draag je bij aan heldere interne communicatie. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op meerdere vlakken; van vormgeving tot tekst. Heb jij specifieke interesses? Laat het weten, we bespreken het graag.

Wat vragen we van jou?

• Je bent student bij een communicatie-gerelateerde opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Je bent flexibel en kan zelfstandig werken.
  • Je bent gemotiveerd, actief en ondernemend.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit bieden we jou:

• Een uitdagende meewerkstage in een superinteressante omgeving.
  • Veelzijdige taken in een professionele organisatie.
  • Gezellige collega’s en een fijne werkcultuur.
  • Ervaren begeleiding.
  • Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.
  • Een werkplek in het centrum van Enschede.

Interesse?

Meld je dan mét cv en motivatie bij Patty Rademaker (Adviseur Marketing & Communicatie) via p.rademaker@bibliotheekenschede.nl. De startdatum bepalen we in overleg, maar is bij voorkeur in september 2022.