Mijn Bibliotheek

Laden...

Wat is er te doen in...?

Night@deBieb

Lekker slapen tussen de boeken in een tentje in de Bieb! Centrale Bibliotheek, €20 leden, €22,50 niet-leden. Vooraf aanmelden.

Een eenmalige gelegenheid met een speciaal programma. De Bieb organiseert voor het eerst de Night@deBieb. Zaterdag 2 juni vanaf 21.00 uur ben je van harte welkom, je komt binnen, zoekt je tentje uit en zet je spullen erbij.

Daarna hebben we een mooi programma tussen 22.00-02.00 uur. Met muziek, meditatie, filmmarathon, silent disco, I Ching, waarzeggerij, schminken, fotoshoot, zangworkshop, gymnastiek en ontbijtje. En natuurlijk volop gelegenheid om gewoon met een zaklampje een boekje te lezen. We hebben een beperkt aantal tentjes dus geef je snel op. Kosten: € 20,- voor leden € 22,50 voor niet leden. Wij zorgen voor de tentjes en een lekker ontbijtje. Opgave via  of via onderstaand formulier.

De muzikale optredens worden verzorgd door: René Elenbaas en dochter, Hart Rok, Oscar Rodenburg, Hartslag, Ellys Accoustic, Fee Reynaerd. Die-dichters met poëzie die je aan het denken zet. I Ching door Louis Kuipers, onverwacht contact met Medium Anita, Waarzegster Kitty met haar show. Meditatie door Sarah Grossman. Silent Disco verzorgd door de Muziekbank. Kitsch en Koekjes maken je mooi op en zetten je op de foto en doen een zangworkshop. En dan op 3 juni, fit je tent uit, we gaan nog even een goeie warming up doen zodat je klaar bent voor de dag, een fijn ontbijtje en dan helaas weer naar huis.

Inloop 21.00 uur, start programma 22.00-02.00 uur

Gymnastiek ’s ochtends 08.00 uur tot 08.45 uur

Ontbijten 09.00 uur

11.00 uur einde nacht