Banner 3a uw stem telt

Bent u betrokken bij de bibliotheek? Schrijf dan in voor ons online klantenpanel.

Om onze dienstverlening steeds meer te verbeteren en op onze klanten af te stemmen doen wij vier keer per jaar een online onderzoek, BiebPanel. Elk onderzoek gaat over een bepaald thema, zoals de bewegwijzering, de collectie, het personeel en nog veel meer. Aan onze leden en bezoekers vragen we om mee te doen aan BiebPanel en op die manier mee te denken aan de toekomst van de bibliotheek. Met uw feedback kunnen wij waardevolle verbeteringen doorvoeren in onze dienstverlening!

Het invullen van de vragenlijsten kost ongeveer 10 minuten per keer en alle antwoorden worden anoniem verwerkt. U krijgt gegarandeerd geen ongewenste telefoontjes of spam. 

Vindt u het leuk om uw betrokkenheid te tonen en interessant om met ons mee te denken over uiteenlopende onderwerpen? Meld u dan aan voor BiebPanel via de website.  Inschrijven is gemakkelijk. U ontvangt daarna vier keer per jaar een uitnodiging om aan een online onderzoek mee te doen, gewoon in uw mailbox. Een samenvatting van de resultaten van alle onderzoeken publiceren wij na afloop op onze website.  

Wie zoeken we?

Jong, oud, man, vrouw; iedereen is welkom om mee te doen. Bent u ouder dan 16 jaar en maakt u gebruik van de bibliotheek? Meld u dan aan! We hopen snel nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen als lid van ons klantenpanel.

Naar Biebpanel .