Verlengen boeken, films of muziek

Regel het via ‘Mijn Bibliotheek’

De ‘Mijn Bibliotheek-pagina’ is gekoppeld aan je abonnement op de Bibliotheek. Via deze pagina kun je allerlei onderwerpen bekijken en direct zaken online regelen. Bijvoorbeeld: bekijk boeken op je verlanglijst en vraag deze meteen aan. Krijg inzicht welke materialen je in huis hebt en verleng eventueel direct de leentermijn. Belangrijk: schrijf je in voor de nieuwsbrief via ‘abonnement en voorkeuren’ en blijf automatisch up-to-date over nieuwe aanwinsten en leuke activiteiten!

Verlengen boeken, films of muziek

Wil je geleende media (boeken, films, muziek) langer in huis houden dan de inleverdatum? Dat kan door maximaal twee keer de inlevertermijn te verlengen. Let op! Als een ander Bibliotheek-lid de door jou geleende media heeft gereserveerd dan is het niet meer mogelijk om de inlevertermijn te verlengen.

Het verlengen van de inlevertermijn van media verloopt in een aantal stappen:

1. Log met uw gebruikersnaam en wachtwoord in bij ‘Mijn Bibliotheek’.
  2. Bekijk het overzicht van de media die u in bezit heeft.
  3. Als in de eerste zin onder de titel staat: kan niet worden verlengd, dan is verlenging niet mogelijk.
  4. Zet een vinkje bij de te verlengen titel(s).
  5. Klik op ‘verleng aangevinkte materialen,’ rechts onderaan de pagina.

Verleng geleende media in 'Mijn Bibliotheek'

Heb je vragen over het menu? Wij helpen je graag verder. Mail de klantenservice.