Theorie Rijbewijs: oefenprogramma's

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Kennisbronnen
Thema Onderwijs/Educatie
Locatie en service Enschede Centraal, Glanerbrug, Stadsveld, Twekkelerveld, Enschede Zuid

Oefen digitale proefexamens

Veel deelnemers aan het CBR-theorie-examen slagen de eerste keer niet voor het examen. Met het ‘Oefenprogramma theorie-rijbewijs’ kun je jouw kans op slagen vergroten.

In de bibliotheek en ook thuis kun je gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor. Alle vragen uit het CBR-examen zitten in het programma verwerkt.

Voor wie?

Het ‘Oefenprogramma theorie-rijbewijs’ is in de bibliotheek vrij toegankelijk voor zowel leden als niet leden van de bibliotheek. Kom naar de bibliotheek en geef bij de informatiebalie aan dat je wil oefenen voor het CBR-theorie-examen.

Ben je lid van de bibliotheek? Dan kun je thuis inloggen met je bibliotheekpas.

Log in met de bibliotheekpas