Telefonische bereikbaarheid

Gepubliceerd op: 30 september 2021 16:23

Vanaf maandag 4 oktober gelden er andere uren waarop de Bibliotheek Enschede telefonisch bereikbaar is.

Door de ruimere openingstijden zal het telefoon- en e-mailverkeer afnemen. Mede daarom is de Bibliotheek Enschede per 4 oktober van maandag t/m vrijdag in de ochtend van 09.30 uur tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar. In de centrale vestiging biedt de Bibliotheek Enschede van 13.00 tot 18.00 uur ‘full service’ aan; klanten zijn welkom met al hun vragen. Buiten deze tijden - in de zogenaamde selfservice uren – kunnen klanten zelfstandig terecht voor het terugbrengen, lenen en reserveren van media. Ook in bijzondere gevallen, zoals tijdens een storing, staan we natuurlijk paraat en wil je lid worden van de Bibliotheek dan helpen we je graag met de inschrijving. En uiteraard kan de website geraadpleegd worden. Zo blijft de Bibliotheek Enschede op elk moment bereikbaar.