Scholieren gezocht voor Centrale en filialen

Gepubliceerd op: 9 september 2021 10:32

In onze bibliotheek worden dagelijks veel boeken, films en cd’s geleend én weer teruggebracht. Maar er gebeurt veel meer in de Bibliotheek Enschede. Het is een gave, stoere plek waar je je kennis voor de toekomst op allerlei manieren kunt verbreden. Ben jij op zoek naar een leuk bijbaantje? We kunnen jouw inzet goed gebruiken!

Dit zijn de werkzaamheden:

• Het sorteren, ordenen en opruimen van onze media.
  • Ervoor zorgen dat de media er netjes en representatief uitzien.
  • Klanten op een duidelijke en vriendelijke manier doorverwijzen.
  • Zorgen voor het transport klaar maken van de media.
  • Ondersteuning bieden aan de bibliotheekmedewerkers.

Dit vragen we van jou:

• Je kent het alfabet goed.
  • Je bent 15, 16 of 17 jaar.
  • Je vindt het leuk om met mensen om te gaan.
  • Je hebt een goede lichamelijke conditie (je loopt en staat veel).
  • Je kunt nauwkeurig werken.
  • Je bent in je schoolweek of in het weekend minimaal 2 diensten van 3 uur per week beschikbaar in de ochtend, middag of avond. De Bibliotheek Enschede heeft ruime openingstijden. Chillen met je vrienden, naar school én werken in de bieb kunnen dus samengaan. We doen dit in overleg met jou.

Wat kun je van ons verwachten:

• Je werkt op een plek die er voor elke Enschedeër is en waar je je algemene en maatschappelijke kennis kunt vergroten.
  • Een passende vergoeding.
  • Je bent verzekerd voor schade en aansprakelijkheid.
  • Je bent altijd in de buurt van een professionele bibliotheekmedewerker die jou begeleidt.
  • Uitnodigingen voor leuke activiteiten van de Bibliotheek Enschede.
  • Een gratis bibliotheekabonnement.

Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatiebrief en je cv naar Annemiek Robben, Managementassistente via e-mail a.robben@bibliotheekenschede.nl. Er is plaats voor vrijwilligers in al onze filialen.