Belastingspreekuur

Vragen over uw belastingaangifte en toeslagen? Bezoek dan het gratis belastingspreekuur in de Centrale Bibliotheek en in Bibliotheek Glanerbrug in de maanden maart, april en mei.

Dit spreekuur wordt verzorgd door diverse maatschappelijke partners in samenwerking met Bibliotheek Enschede.

In de Centrale Bibliotheek kunt u terecht op maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. In Bibliotheek Glanerbrug is er geen vaste dag of tijdstip, er wordt een afspraak gemaakt in overleg met de klant en de invulhulp.

De belastingspreekuren in beide bibliotheekvestigingen zijn alleen op afspraak. Aanmelden via of 053-4804804. Neem uw DigiD en BSN-nummer mee.

Voor mensen die zelfstandig belastingaangifte willen doen heeft de bibliotheek gratis computers met een veilige internetverbinding en printfaciliteiten beschikbaar. Dit is mogelijk in alle vestigingen, behalve in Bibliotheek Prismare en Bibliotheek Lonneker. Voor het zelfstandig belastingaangifte doen in de bibliotheek hoeft u geen afspraak te maken.