Overijsselse vrijwilligersprijs 2018

Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Daarmee zit Overijssel in de top drie van alle provincies! Deze vrijwillige inzet levert een belangrijke, onvervangbare bijdrage aan de leefbaarheid en (sociale) samenhang in de Overijsselse samenleving. De provincie Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs om haar grote waardering te uiten voor de -vaak onzichtbare- inzet van al die duizenden vrijwilligers.
Dit jaar wordt de prijs voor de negentiende keer uitgereikt.

Bibliotheek Enschede is genomineerd!

De Bibliotheek Enschede is dit jaar voorgedragen voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs vanwege al het werk dat wordt verzet door middel van vrijwilligers. Er kan op onze organisatie gestemd worden voor de publieksprijs. Iedereen kan één stem uitbrengen op een vrijwilliger en één stem uitbrengen op een vrijwilligersorganisatie.

Stemt u ook op ons? Stemmen kan nog tot en met 7 februari.