Wij zijn op zoek naar: Vrijwilligers voor transport en onderhoud

Wil jij je vrije tijd zinvol besteden in een maatschappelijke en educatieve organisatie? Heb je geen twee linkerhanden en beschik je over een rijbewijs BE? Kom dan werken als vrijwilliger transport en onderhoud bij de Bibliotheek Enschede!

Als medewerker transport/ onderhoud ben jij het aanknooppunt voor onderhoudswerkzaamheden en het vervoeren van materialen. Je bent de persoon die ons verbindt tussen de filialen, scholen, instellingen en bedrijven.

Wat ga je doen?

Je werk bestaat uit een aantal uiteenlopende taken. Zo zorg je voor effectief en efficiënte uitwisseling van materialen in aangepaste kleine kratten (max. 8 kg) tussen de Centrale Bibliotheek, de filialen, scholen, instellingen en bedrijven. Je maakt hiervoor gebruik van onze transportauto’s en steekwagen. Naast het vervoeren van materialen ben jij verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden: zoals lampen vervangen, verplaatsen en ophangen van eventueel meubilair, auto naar de garage brengen en boodschappen halen.

Wat vragen we van jou?

• MinimaalVMBO werk- en denkniveau
  • Goede contactuele vaardigheden
  • Flexibelinzetbaar zijn, werktijden in overleg
  • In bezit van rijbewijs BE
  • Bereikbaar via telefoon en e-mailadres
  • Dienstverlenende, representatieve houding
  • Goede lichamelijke conditie
  • Stressbestendig/evenwichtig

Dit bieden we jou:

• Een leuke vrijwillige baan binnen een enthousiast team
  • Je bent verzekerd voor schade en aansprakelijkheid
  • Vrijwilligersvergoeding
  • Een bibliotheekabonnement
  • Gratis koffie en thee op de locaties
  • Uitnodigingen voor leuke activiteiten en feesten van de Bibliotheek

Voor deze functie vraagt de Bibliotheek een positieve verklaring op Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten hiervoor wordt vergoed door de Bibliotheek.

Interesse?

Meld je dan mét CV en motivatie vóór 13 augustus 2021
aan bij Rolien Hoekman via
De gesprekken zullen in verband met de vakantieperiode na 16 augustus plaatsvinden!