Nieuws uit de Bibliotheek

Ter vervanging van zwangerschapsverlof: Marketing & Communicatie adviseur (20 uur)

Ter vervanging van zwangerschapsverlof:  Marketing & Communicatie adviseur (20 uur)

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren adviseur voor onze tijdelijke functie op het gebied van communicatie & marketing. Je vervangt een collega tijdens haar zwangerschapsverlof, voor de duur van vier maanden.

Je werkt met een klein team in een leuke, veranderende organisatie die momenteel volop in beweging is. Wij zoeken daarom een adviseur met daadkracht en met aantoonbare ervaring in- en affiniteit met zowel interne als externe communicatie. Je beschikt over een vlotte pen, weet van aanpakken en bent in staat om zelfstandig te opereren. Een selectie van de onderwerpen waar het team aan werkt, en jij verantwoordelijk voor wordt:

- (Herinrichten) van klantcommunicatie
- Interne communicatie
- Doorontwikkeling Intranet

Daarnaast werk je mee aan projecten die we aan het opzetten zijn ten behoeve van leesbevordering, leesplezier, ontmoeting en debat. De toekomstbestendige en zich vernieuwende bibliotheek gaat namelijk een steeds bredere maatschappelijke, educatieve en culturele rol vervullen.

Wat vragen we van jou?

HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing/ communicatie

• HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing/ communicatie
  • Flexibel en kan zelfstandig werken
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Ervaring met interne communicatie alsook het gebruik van Intranet
  • Klantgericht; ervaring op het gebied van klantcommunicatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Dit bieden we jou:

Een tijdelijk contract voor de duur van vier maanden. Onze voorkeur gaat uit naar een tijdelijke medewerker in dienstverband. We staan ook open voor interim/ zzp’ers voor deze zwangerschapsvervanging. Salarisinpassing conform de CAO Bibliotheken.

Interesse?

Meld je dan mét cv en motivatie bij Patty Rademaker (adviseur Marketing & Communicatie) via . Je kunt reageren t/m 11 juli 2021. Gesprekken vinden in juli/ begin augustus plaats. De startdatum zullen we in overleg bepalen maar is bij voorkeur halverwege augustus 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.