Wij zoeken een: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een enthousiaste HBO-student en zoek je een stage gericht op marketing en communicatie in de periode van februari t/m juni 2021? Kom dan stage lopen bij de Bibliotheek Enschede!

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie maak je kennis met de nieuwe Bibliotheek. We zijn hard op weg om veel meer te zijn dan die klassieke bibliotheek die boeken uitleent. We willen meer toe naar een maatschappelijk en educatief karakter, waar bezoekers komen voor lezingen, cursussen en workshops. Voor een kop koffie bij STOET, het lezen van een krant, tijdschrift of om te werken en studeren. Voor een belastingspreekuur of hulp bij brieven en formulieren.

Wat ga je doen?

Het grootste deel van je werk als stagiair(e) bestaat uit het bereiken van onze doelgroepen op een efficiënte en originele manier. Dit doe je door o.a. gebruik te maken van onze social mediakanalen, de nieuwsbrief en de website. Je leert wat er allemaal komt kijken bij communicatie naar een groot aantal verschillende doelgroepen. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van enkele projecten, zoals een jongerenraad, de Bibliotheek op school en een betere aanpak van laaggeletterdheid. Heb je zelf een bepaald (marketing)gebied dat jij interessant vindt? Dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Wat vragen we van jou?

• HBO-studie bij een communicatie gerelateerde opleiding
  • Flexibel en kan zelfstandig werken
  • Gemotiveerd, actief en ondernemend
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Dit bieden we jou:

• Een uitdagende meewerkstage in een superinteressante omgeving
  • Ervaren begeleiding
  • Leuke collega’s om mee samen te werken
  • Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Een werkplek in het centrum van Enschede

Interesse?

Meld je dan mét CV en motivatie bij Patty Rademaker (adviseur Marketing & Communicatie) via . Je kunt reageren t/m 23 december 2020. Gesprekken vinden in januari plaats. De startdatum zullen we in overleg bepalen, maar is bij voorkeur in februari 2021.