Bibliotheek Enschede is op zoek naar drie leden voor de Raad van Toezicht

Vanwege het aflopen van de zittingstermijn van drie leden van de Raad van Toezicht, zijn wij vanaf 1 april a.s. op zoek naar nieuwe leden voor de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Enschede.

Gezocht worden kandidaten met bestuurlijke ervaring, affiniteit met de openbare bibliotheek en kennis van één of meer van de onderstaande aandachtsgebieden:

• Financiën
  • Personeel en Organisatie
  • Governance
  • Juridische zaken

Kandidaten hebben bij voorkeur een binding met Enschede.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 28 februari 2020 je motivatie en CV naar

Bibliotheek Enschede maakt een grote transitie door; een nieuwe beleidsperiode waarin thema’s als het verbeteren en bevorderen van basisvaardigheden, digitale innovatie, samenwerking, ontmoeting, verbinding, debat en ondernemerschap centraal zullen staan.
We brengen de functie van de bibliotheek dichter bij onze doelgroepen onder meer door Bibliotheek op school en wijkcentra.
De Bibliotheek participeert volop in de ontwikkeling van het huidig Muziekkwartier tot de huiskamer van de stad, waarin elke Enschedeër zich thuis zal voelen.