Iedereen kan Stadsmaker worden

Grijp je kans om anderen kennis te laten maken met je talent op het gebied van cultuur, kennis en kunst. Neem contact op met de Bibliotheek, het Wilminktheater of een andere culturele instelling in de stad en je krijgt een steuntje in de rug. Stadsmakers bieden je een passend podium, ondersteunen waar mogelijk en regelen de pr en communicatie.

Iedereen kan Stadsmaker worden. De enige voorwaarde is dat het idee raakvlakken moet hebben met Enschede of haar inwoners. Commerciële activiteiten zijn uitgesloten.

Stadsmakers is een laagdrempelig initiatief voor en door de stad. Enschedeërs komen met ideeën en dan bekijken de deelnemende instellingen hoe en waar die het best kunnen worden uitgevoerd.

Meer informatie en aanmelden voor Stadsmakers