Resultaten 1 - 10 van 22

We merken dat er vragen zijn rondom de ‘Te Huur’ borden op het pand van de Bibliotheek Twekkelerveld en een eventueel vertrek van de bibliotheek in de wijk.

Heeft u moeite om rond te komen of is uw situatie veranderd en heeft u minder inkomen? Bijvoorbeeld door werkloosheid of een scheiding? Probeer u dan zo snel mogelijk aan te passen aan de nieuwe financiële situatie.

De Bibliotheek Enschede is er voor iedereen. Daarom willen we ook met jongeren in gesprek: hoe ziet jouw ideale bibliotheek eruit? Zoek je een rustige leesplek? Of juist een plek om samen te gamen? Heb je een hekel aan lezen? Of duik jij weg in een boek? Genoeg vragen, en zo veel mogelijkheden!

Vanaf dit jaar is de Kinderjury dé lezersprijs van de Kinderboekenweek. Tijdens de Leesweken gaan kinderen van 6 t/m 12 jaar lekker lezen. In de Stemweek bepalen zij het beste boek gekozen door kinderen.

De Nationale Voorleeswedstrijd is een spannende leesbevorderingscampagne voor leerlingen in groep 7 en 8. In Enschede hebben zich dit jaar maar liefst 28 scholen aangemeld voor de Voorleeswedstrijd.

Nederland blijft in ieder geval in een gedeeltelijke lockdown. De bibliotheken zijn gesloten. Lenen van boeken is alleen mogelijk via de Bieb to Go. Verblijven in de bibliotheek en/of gebruik maken van faciliteiten is niet mogelijk.