Resultaten 1 - 10 van 10

De afgelopen maanden is een groot gedeelte van de Bibliotheek Stadsveld heringericht. De Bibliotheek is nu weer gewoon geopend en hanteert dezelfde vertrouwde openingstijden als voorheen.

Grijp je kans om anderen kennis te laten maken met je talent op het gebied van cultuur, kennis en kunst. Neem contact op met de Bibliotheek, het Wilminktheater of een andere culturele instelling in de stad en je krijgt een steuntje in de rug. Stadsmakers bieden je een passend podium, ondersteunen waar mogelijk en regelen de pr en communicatie.

Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Op 5 mei vieren we de bevrijding van Nederland en staan we stil bij het belang van vrijheid. Het jaarthema van 2019 luidt In vrijheid kiezen.

De nieuwe titel van Geef een prentenboek cadeau is bekend: het prentenboek Kikker is Kikker van Max Velthuijs. Vanaf 5 april is het prentenboek Kikker is Kikker in de boekhandel te koop voor slechts € 2,00.
Kikker is Kikker is een oer-Hollands prentenboek van illustrator en schrijver Max Velthuijs, met een waardevol thema: je bent mooi zoals je bent.

Studenten van ROC van Twente bemannen de nieuwe Digi Desk in de Openbare Bibliotheek Enschede. Iedereen met IT-vragen kan bij deze helpdesk terecht.

Eind 2018 bestond BoekStart voor baby's 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby's ontvangen op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.