Resultaten 1 - 10 van 30

De Bibliotheek Glanerbrug is morgen (16 juni) gesloten.

In de maanden juli en augustus is deze vestiging iedere maandag- en woensdagochtend geopend van 09:30 - 12:30 uur in plaats van de middag.

Openingstijden Glanerbrug vanaf 1 juli t/m 31 augustus 2021

Maandag            09:30 - 12:30

Dinsdag               Gesloten

Woensdag          09:30 - 12:30

Donderdag         09:30 - 12:30

Vrijdag                 Gesloten

Zaterdag             Gesloten

Zondag                Gesloten

Of je nu van romans of thriller houdt, in de tuin leest of op het strand, hele avonden of af en toe een hoofdstuk: Lezen laat je zonnig en zorgeloos ontspannen - dát is het Zomerlezengevoel.

De huiskamer van de stad komt dichterbij. Bibliotheek Enschede, Kaliber Kunstenschool, Metropool Poppodia van Twente en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede zijn er klaar voor om hun voordeur te delen.

Van 29 mei tot en met 6 juni vindt de Boekenweek plaats. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal. De 86e Boekenweek staat in het teken van het thema ’Tweestrijd’. Ook de Bibliotheek Enschede doet mee aan de Boekenweek en organiseert verschillende activiteiten rondom dit thema.

Sinds het uitbreken van de coronacrisis proberen wij onze leden zo goed mogelijk te informeren. Zo delen we in onze nieuwsbrief de belangrijkste informatie over openingstijden, abonnementen of ander nieuws over veranderingen bij de Bibliotheek Enschede.