Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Belastingspreekuur

Vragen over belastingaangifte en toeslagen?

Bezoek dan het gratis belastingspreekuur in de Centrale Bibliotheek. Dit spreekuur wordt verzorgd door diverse maatschappelijke partners in samenwerking met Bibliotheek Enschede.

Op maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur, in de maanden maart, april en mei. Alleen op afspraak. Aanmelden via of 053-4804804. Neem (indien mogelijk) uw DigiD of machtigingscode mee.

Voor mensen die zelfstandig belastingaangifte willen doen heeft de Bibliotheek gratis computers met een veilige internetverbinding en printfaciliteiten beschikbaar. Dit is mogelijk in alle vestigingen, behalve in Bibliotheek Prismare en Bibliotheek Lonneker. Voor het zelfstandig belastingaangifte doen in de Bibliotheek hoeft u geen afspraak te maken.