Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

BoekStart 10 jaar - Gouden Wikkel actie

Boekstart gouden wikkel actie

Eind 2018 bestond BoekStart voor baby's 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby's ontvangen op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.

Vanwege het jubileumjaar is er een extra verrassing. In een aantal BoekStartkoffertjes is een zogenaamde Gouden Wikkel verstopt. De gelukkige vinder wint een BoekStart verrassingspakket vol met boekjes van de bibliotheek. In Bibliotheek Enschede zijn maar liefst 2 Gouden Wikkels gevonden. Het eerste BoekStartpakket is uitgereikt aan Julia van 9 maand en moeder Roos (zie foto). Het tweede BoekStartpakket is uitgereikt aan Jochem van 6 maand. Beide pakketten werden vol enthousiasme in ontvangst genomen en voorlopig kan er weer veel voorgelezen worden!

Een heel decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven; het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Het is dus heel belangrijk dat kinderen al heel jong ontdekken hoe leuk boekjes zijn!

De bibliotheek biedt met BoekStart een gratis lidmaatschap voor de allerjongsten, het BoekStartkoffertje als cadeau bij inschrijving en een BoekStart collectie met baby- en peuterboekjes om te lenen. Meer informatie is te vinden op www.boekstart.nl

Boekstart winnaar