Vrijwilligers gezocht voor bibliotheek Stadsveld

Bibliotheekfiliaal Stadsveld is een nevenvestiging van de Openbare Bibliotheek Enschede en wil een 'huiskamer' zijn in de wijk. De bibliotheek is 5 dagen per week geopend op wisselende tijden.

Ter aanvulling van ons vaste team zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij de werkzaamheden. Omschrijving van de werkzaamheden:

• Baliewerkzaamheden (innemen en uitlenen van materialen)
  • Terugzetten van materialen in de kasten
  • Displays aanvullen en presentaties onderhouden
  • Zorgen voor netheid, orde en representativiteit van het media-aanbod
  • Overige werkzaamheden

De vrijwilliger ontvangt leiding van het filiaalhoofd. De vrijwilliger onderhoudt regelmatig contact met klanten, helpt klanten met het gebruik van de bibliotheek en verwijst klanten eventueel en zo nodig door naar andere medewerkers. De vrijwilliger onderhoudt contact met collega's binnen de bibliotheek. De vrijwilliger dient deel te nemen aan werkoverleggen.

Profiel:

• Gastvrije houding
  • Klantgericht
  • Goed kunnen omgaan met computers
  • Flexibel
  • Accuraat