Aanvragen uit wetenschappelijke bibliotheken met een IBL account

Vanwege de transitie naar een nieuw internationaal IBL systeem is het met ingang van 10 december niet meer mogelijk om IBL aanvragen te doen met een eigen IBL account bij de Universiteitsbibliotheken en bij de Koninklijke Bibliotheek.

Andere wetenschappelijke bibliotheken (HBO’s en Wetenschappelijke Instituten bv.) zullen het komend halfjaar geleidelijk overgaan op dit internationale IBL systeem waarna het aanvragen met een IBL account helemaal niet meer mogelijk zal zijn.

In samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek wordt momenteel aan een alternatieve route gewerkt zodat U als klant van de Openbare Bibliotheek toch uw materiaal kunt blijven aanvragen. Zodra hierover meer bekend is zullen wij dat uiteraard communiceren.

Men kan nog wel materialen aanvragen via de Aanvragen-knop op de bibliotheeksite.
Onze excuses voor het ongemak.