Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.
×

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Nieuw: Het Maandabonnement

10091 OBE Biebie website klein 01

Vanaf 1 september 2018 hebben we in Bibliotheek Enschede een nieuw abonnement. Het Maandabonnement. Maandelijks opzegbaar en ook maandelijks betalen! Je hoeft dus geen jaarabonnement af te sluiten en je bent niet in één keer het totale jaarbedrag kwijt. Je betaalt automatisch en dan maandelijks. Je hebt er geen omkijken meer naar. Veel gemakkelijker en financieel aantrekkelijker. En daarnaast blijven de huidige voorwaarden gewoon bestaan. Je kunt nog steeds 25 items lenen: boeken, films, strips, tijdschriften. Je kunt lekker thuis verlengen wanneer je maar wilt en je krijgt ook nog een seintje wanneer je weer moet inleveren.

Kortom voor een klein bedrag per maand, € 3,65 voor een standaardabonnement en € 4,85 voor een plusabonnement, kun je de wereld aan kennis en entertainment in huis halen. Daarnaast kun je in de bieb ook nog eens 2 uur per dag gratis gebruik maken van een computerwerkplek.

10091 OBE Biebie website klein 1                                                                       

 Welk abonnement past bij jou? Biebie adviseert:

Eens even kijken: Leen je boeken, strips, tijdschriften en lukt het je om binnen 3 weken de geleende spullen terug te brengen? Dan adviseer ik het standaardabonnement. Kijk je vaak films, lekker bingewatchen, en wil je liever een langere leentermijn? Dan is het plusabonnement iets voor jou. Alle voordelen van het standaardabonnement en als Plus, gratis DVD’s en Blu-ray’s lenen en een leentermijn van 6 weken.

Ben je al lid en wil je overstappen?

Dat kan, neem contact op met onze klantenservice en dan regelen we het voor je. 

Klantenservice:
Tel. 053-4804804