Mijn Bibliotheek  

Laden...

Welkom bij het Festival van het Leren

Festival van het Leren 2018 nieuw

WAT IS HET FESTIVAL VAN HET LEREN 

Je bent nooit te oud om te leren! Het Festival van het Leren is een landelijke campagne die zich richt op het bevorderen van een Leven Lang Leren. Voor alle inwoners van Twente, ongeacht opleiding, leef- en werksituatie. 
De septembermaand is een Leven Lang Leren maand, een maand om deel te nemen aan gratis workshops in Bibliotheek Enschede. 

GRATIS WORKSHOPS IN BIBLIOTHEEK ENSCHEDE:

Open les Windows 10 - maandag 10 september
Windows 10 is de nieuwste versie van Windows, het besturingssysteem van Microsoft. Maak kennis met de Windows 10 cursussen voor beginners (Basiscursus Windows 10) en voor gevorderden (Vervolgcursus Windows 10). 
Meer informatie en aanmelden

3-D modelleren met Blender - donderdag 13 september
Blender is een gratis te downloaden programma, waarmee u objecten kunt maken in drie dimensies: breedte, hoogte en diepte. Maak gratis kennis met de mogelijkheden van Blender. 
Meer informatie en aanmelden

Android café voor tablets en smartphones- woensdag 19 september
Voor informatie en hulp bij problemen met uw Android tablet of smartphone. 
Centrale Bibliotheek, vrije inloop, 14.00-16.00 uur 

Wenskaarten maken in Word - dinsdag 25 september
In Word kunt u de mooiste wenskaarten maken voor allerlei gelegenheden. In deze workshop krijgt u een indruk van de mogelijkheden en hoe dat werkt. 
Meer informatie en aanmelden

In het kader van het Festival van het Leren willen we u ook wijzen op onze maandelijkse E-book Café's en Computerspreekuren, zowel in de Centrale Bibliotheek als in Bibliotheek Zuid, Bibliotheek Stadsveld, Bibliotheek Glanerbrug en Bibliotheek Twekkelerveld. Voor alle vragen rondom computers, internet en hulp bij het lenen van e-books.