Binnenste Buiten Bieb

watgajijdoen

We gaan weer naar buiten, in de ZOMERvakantie!

Met dit leuke uitje hoeft jouw kind zich niet te vervelen in de zomervakantie!!

Vanuit een partytent, opgezet in het Ledeboerpark en gevuld met geselecteerde bieb-boeken, gaan we een spel met boeken doen. Zo keren we de bieb binnenste buiten. Buiten lezen, buiten spelen, buiten ontdekken. Dit alles met een knipoog naar ‘natuur-educatie’.

De boeken en de speelse activiteiten zijn hier op aangepast, de focus ligt op alles wat groeit en bloeit en beweegt op twee of meer pootjes……dus een buitenbieb verbonden aan buiten spelen. Voor kinderen van ongeveer 3 tot 8 jaar (ook ouders zijn welkom).

Dit uitje is helemaal gratis te bezoeken en het is niet nodig om je vooraf aan te melden. Zorg er gewoon voor dat je om 14.30 uur bij de hoofdingang van het Ledeboerpark staat, je herkent het startpunt van de activiteit meteen aan de tent en de vlag van de bieb! Voor de ouders staat er dan koffie en thee klaar en voor de kinderen een glas ranja.

Data en activiteiten

De Binnenste Buiten Bieb vindt iedere woensdag in augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur plaats. We starten altijd bij de tent-Binnenste Buiten Bieb met boeken en activiteiten over alles wat groeit, bloeit, zwemt, kruipt en vliegt! Daarna trekken we het park in met spullen en ‘gereedschap’ om zélf op onderzoek uit te gaan. Een IVN-gids komt ons daarbij een handje helpen. We sluiten iedere middag af met een superleuke spelactiviteit.

Waar, wanneer en hoe laat?

Het Abraham Ledeboerpark zit aan de Hengelosestraat 325 in Enschede.

8 augustus, 15 augustus, 22 augustus en 29 augustus steeds van 14.30-16.30 uur

start Ledeboerpark

gids

Zie ook de maandagenda 'wat is er te doen in...? bij augustus.