#Biebmodus

Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen.

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij Bibliotheek Enschede.

In aanloop naar de eindexamens laten de openbare bibliotheken ook dit jaar zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.

#Biebmodus

De bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook "Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!".

Glansrijk slagen

Ook dit jaar verwachten we weer veel scholieren in Bibliotheek Enschede. Alle scholieren zijn welkom om bij ons te studeren voor hun eindexamens. Op de 1e verdieping van de Centrale Bibliotheek is een StudieLab en een studie eiland met 17 cabines (voor max 2 personen) en meer dan 60 open studeerplekken. Gratis wifi, log in via BiebspotN.

 studieplekken