Voordeel met je Biebpas Enschede

Je Biebpas is ook een 'Voordeelpas'!

De plaatselijke voordeeltjes voor leden van bibliotheek Enschede:

Concordia Oude Markt 15, Enschede.

Concordia pandOudeMarkt compleet klein

Regelmatig korting op voorstellingen voor biebpashouders.

Voorwaarden: Op basis van Bibliotheeklidmaatschap. Bij entree van de filmzaal moet de biebpas te tonen zijn.

Voordeel Concordia maart:

20180319 In de geest van Jan Wolkers Arzbach2c Brunt smit pers 1

Ma 19 maart, 12.30 uur

Arzbach, Brunt & Smit: In de geest van Jan Wolkers

Een prachtige, muzikale ode aan de beroemde schrijver, beeldhouwer, kunstschilder en natuurvriend door leden van De Dijk Nico Arzbach en Roland Brunt, samen met tekstschrijver Peter Smit. De muziek wordt in Het Parool omschreven als: "geënt op Todd Rundgren en Little Feat, goed verzorgd en met een stevig en helder geluid." Over de teksten: Ruig romantisch, soms melancholiek. Niveau: uitstekend.

Meer info en kaarten: https://www.concordia.nl/detail/18470/in-de-geest-van-jan-wolkers-arzbach-brunt-smit

Biebleden kunnen deze literair-muzikale voorstelling bezoeken voor slechts € 8,- (normaal € 10), middels de online actiecode ODEWOLKERS.

(Deze actiecode kan ingevuld worden in het desbetreffende invulveld na boeking van de kaarten)