Voordeel met je Biebpas Enschede

Het landelijke programma 'Voordeel met je Biebpas' is per 30 juni 2017 opgeheven. Hiermee vervallen alle landelijke voordelen.

Wat wel blijft voortbestaan zijn de plaatselijke voordeeltjes, die op deze pagina te zien zijn.

De plaatselijke voordeeltjes voor leden van bibliotheek Enschede:

Concordia Oude Markt 15, Enschede.

Concordia pandOudeMarkt compleet klein

Regelmatig korting op voorstellingen voor biebpashouders.

Voorwaarden: Op basis van Bibliotheeklidmaatschap. Bij entree van de filmzaal moet de biebpas te tonen zijn.

De korting is NIET geldig op de filmpremièredag! Korting geldt voor max. 2 kaarten per bibliotheeklid.

Actuele acties:

Film. Retour en Bourgogne

Première, vanaf donderdag 6 juli te zien

Locatie: Oude Markt 15, Enschede

Entree: 9,- >> voor biebleden slechts EUR 7,- bij online boeking met de actiecode WIJNBIEB. Boeken kan vanaf 7 juli.

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Een echte zomerfilm voor wijnliefhebbers! Link naar de film.

Nieuw! Biebactie Kunstverhuur.

Kunst huren via de bibliotheek
De kunst van Concordia is vanaf nu ook via de bibliotheek van Enschede te huren. Speciaal voor biebleden is er een introductieactie in de zomermaanden: 1 maand gratis bij 6 maanden kunst huren!
Collectie bekijken
Concordia's kunstverhuur is vergelijkbaar met een bibliotheek, maar dan gevuld met schilderijen, zeefdrukken, foto’s en beelden van professionele kunstenaars. Met een collectie van maar liefst 1700 werken zit er ongetwijfeld iets tussen dat jouw woonkamer af maakt. De collectie is online te bekijken, maar ook in het pand van Concordia aan de Langestraat, waar het uitgezocht en mee te nemen is.
Hoe werkt het
Kom met je biebpas en een geldig legitimatiebewijs naar de locatie aan de Langestraat 56 en zoek een kunstwerk uit. Als je deze voor 6 maanden huurt, krijg je 1 maand cadeau.
Deze introductieactie loopt van 29 juli tot en met 30 september.
Prijzen
Al vanaf € 8,- per maand kun je een prachtig en uniek werk aan de muur hangen. Een kunstwerk huur je vanaf een periode van 6 maanden.
Voorwaarden en meer informatie zie Concordia.

kunstverhuurconcordia