Betalen voor internet

Om gebruik te maken van de computers in de Centrale Bibliotheek logt u in met uw pas. Lees hieronder hoe dit werkt en wat het kost.

Wilt u werken op de computer in de Bibliotheek? Dan moet u altijd inloggen. Niet alleen wanneer u op internet wilt, maar ook als u in Office (bijv Word 2016) wilt werken. U kunt inloggen met uw geldige Bibliotheekpas, met de pc-gebruikerspas of met een tegoedbon.

Wat kost het computergebruik?

Met een standaard- of topabonnement kunt u elke dag gratis 2 uur op de computer werken. Daarna betaalt u €0,50 per 15 minuten computergebruik, dit gaat met het tegoed op uw pas. Wilt u dus langer gebruikmaken van de computer, zorg dan voor voldoende tegoed op uw pas. Opwaarderen van het tegoed kan bij de pinStation, zorg voor voldoende saldo als u wilt printen.

Abonnement, gebruikerspas of tegoedbon.

Heeft u geen Bibliotheekpas, dan kunt u een abonnement nemen. Lees hier meer over abonnementen en tarieven.
Wilt u geen materialen lenen, maar alleen gebruikmaken van de computer in de Bibliotheek, dan kunt u een pc-gebruikerspas nemen. Hieronder staat meer informatie over de pc-gebruikerspas.
Maakt u eenmalig of maar af en toe gebruik van de computer in de Bibliotheek, dan kunt u ook een tegoedbon kopen bij de pinStation.

De pc-gebruikerspas.

• kost € 2,50 per jaar, geeft recht op 1 uur gratis internet per dag. Daarna betaalt u €0,50 per 15 minuten computergebruik
• koopt u aan de balie Klantenservice op vertoon van een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs
• is alleen in de Centrale Bibliotheek te gebruiken
• met de pc-gebruikerspas kunt u geen materialen lenen
• met de pc-gebruikerspas kunt u alleen inloggen voor het computergebruik en printen
• op de pc-gebruikerspas moet altijd een tegoed staan om te kunnen printen.

Een geselecteerd aantal websites is gratis beschikbaar.

PinStation voor het opwaarderen van uw tegoed of het printen van een tegoedbon:

pinstation

cashless poster 31 3kopie