Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Betalen voor internet

Om gebruik te maken van de computers in de Bibliotheek logt u in met uw pas. Lees hieronder hoe dit werkt en wat het kost.

Wilt u werken op de computer in de Bibliotheek? Dan moet u altijd inloggen. Niet alleen wanneer u op internet wilt, maar ook als u in Office (bijv Word 2016) wilt werken. U kunt inloggen met uw geldige Bibliotheekpas, met de pc-gebruikerspas of met een tegoedbon.

Wat kost het computergebruik?

Met een standaard- of plusabonnement kunt u elke dag gratis 2 uur op de computer werken. Daarna betaalt u €0,50 per 15 minuten computergebruik, dit gaat met het tegoed op uw pas. Wilt u dus langer gebruikmaken van de computer, zorg dan voor voldoende tegoed op uw pas. Opwaarderen van het tegoed kan bij de pinStation, zorg voor voldoende saldo als u wilt printen.

Abonnement, gebruikerspas of tegoedbon.

Heeft u geen Bibliotheekpas, dan kunt u een abonnement nemen. Lees hier meer over abonnementen en tarieven.
Wilt u geen materialen lenen, maar alleen gebruikmaken van de computer in de Bibliotheek, dan kunt u een pc-gebruikerspas nemen. Hieronder staat meer informatie over de pc-gebruikerspas.
Maakt u eenmalig of maar af en toe gebruik van de computer in de Bibliotheek, dan kunt u ook een tegoedbon kopen bij de pinStation.

De pc-gebruikerspas.

• kost € 3,50 per jaar, geeft recht op 1 uur gratis internet en computergebruik per dag. Daarna betaalt u €0,50 per 15 minuten computergebruik.
• koopt u aan de balie Klantenservice op vertoon van een geldig paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs.
• is alleen in de Enschedese bibliotheken te gebruiken.
• met de pc-gebruikerspas kunt u geen materialen lenen.
• met de pc-gebruikerspas kunt u alleen inloggen voor het computergebruik en printen.
• op de pc-gebruikerspas moet altijd een tegoed staan om te kunnen printen.

Een geselecteerd aantal websites is gratis beschikbaar.

PinStation voor het opwaarderen van uw tegoed of het printen van een tegoedbon:

pinstation