Vrijwilligers gezocht voor Bibliotheek Glanerbrug

Bibliotheek Glanerbrug

Bibliotheek Glanerbrug is een nevenvestiging van de Openbare Bibliotheek Enschede en al 90 jaar onmisbaar voor de Glanerbrugse bewoners. Alle basisscholen uit Glanerbrug bezoeken wekelijks de bieb. De bibliotheek is 5 dagen per week geopend op wisselende tijden.
Ter aanvulling van ons vaste team zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de uitlening.

Omschrijving van de werkzaamheden:
• Baliewerkzaamheden (innemen en uitlenen van materialen)
• Terugzetten van materialen in de kasten
• Displays aanvullen en presentaties onderhouden
• Zorgt voor netheid, orde en representativiteit van het media-aanbod
• Doorverwijsfunctie
• Overige werkzaamheden

De vrijwilliger ontvangt leiding van het filiaalhoofd. De vrijwilliger onderhoudt regelmatig contact met klanten, helpt klanten met het gebruik van de bibliotheek en verwijst klanten eventueel en zo nodig door naar andere medewerkers. De vrijwilliger onderhoudt contact met collega’s binnen de bibliotheek. De vrijwilliger dient deel te nemen aan werkoverleggen.

• Bij voorkeur woonachtig in/nabij Glanerbrug
• Gastvrije houding
• Klantgericht
• Goed kunnen omgaan met computers