Je Biebpas is ook een kortingspas

voordeel banner smal banner

Als lid van de bibliotheek kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur.

Op vertoon van je biebpas krijg je korting of iets extra’s bij attractieparken, musea, dierenparken, festivals, cursussen, theaters, bioscopen en nog veel meer.

Kijk voor alle voordeelacties op de website voordeelmetjebiebpas.nl.

De plaatselijke voordeeltjes:

Concordia Oude Markt 15, Enschede.

Concordia pandOudeMarkt compleet klein

Regelmatig korting op voorstellingen voor biebpashouders.

Voorwaarden: Op basis van Bibliotheeklidmaatschap. Bij entree van de filmzaal moet de biebpas te tonen zijn.

De korting is NIET geldig op de filmpremièredag! Korting geldt voor max. 2 kaarten per bibliotheeklid.

Twentse Welle. Het Rozendaal 11, Enschede.

twentse welleBeleef/bezoek het museum met 40% korting, op vertoon van je biebpas: tot en met 31 december 2016.

Vrijhof Cultuur. De Veldmaat 5, Enschede. Houders van een bibliotheekpas krijgen hetzelfde voordeel als CJP pas houders bij voorstellingen georganiseerd door Vrijhof Cultuur.
Wil je gebruik maken van die korting: voer bij online bestellingen in "CJP pas" en laat ter plekke je biebpas zien. Het voordeel is €2,50 op een kaartje van €10.

utwente