Je Biebpas is ook een kortingspas

voordeel banner smal banner

Als lid van de bibliotheek kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur.

Op vertoon van je biebpas krijg je korting of iets extra’s bij attractieparken, musea, dierenparken, festivals, cursussen, theaters, bioscopen en nog veel meer.

Kijk voor alle voordeelacties op de website voordeelmetjebiebpas.nl.

De plaatselijke voordeeltjes:

Concordia Oude Markt 15, Enschede.

Concordia pandOudeMarkt compleet klein

Regelmatig korting op voorstellingen voor biebpashouders.

Voorwaarden: Op basis van Bibliotheeklidmaatschap. Bij entree van de filmzaal moet de biebpas te tonen zijn.

De korting is NIET geldig op de filmpremièredag! Korting geldt voor max. 2 kaarten per bibliotheeklid.

Nieuwe voordeeltjes in mei bij Concordia:

FILM
20170505 el ciudadano ilustre pers 2
El Ciudadano Ilustre – première
Te zien vanaf donderdag 4 mei
Komedie waarin een Nobelprijswinnaar voor de literatuur terugkeert naar zijn geboortedorp.
De welgestelde Argentijnse schrijver Daniel Mantovani woont al decennia in Barcelona en is beroemd geworden met romans over zijn armoedige geboortestreek in Argentinië, waar hij al veertig jaar geen voet meer aan de grond heeft gezet. Hoewel hij in zijn romans zonder scrupules de vuile was rond deze streek buiten hangt, wordt hij door de trotse burgemeester uitgenodigd om een eremedaille op te halen.
Montovani, gewend aan een comfortabel leven in zijn moderne villa in Barcelona, neemt intrek in een hotelkamer in Salas die hem doet denken 'aan een Roemeense film'. Dan ontmoet Daniel zijn jeugdliefde en zijn oude vriend Antonio, die met haar getrouwd blijkt te zijn... Met uitgestreken gezicht geeft Oscar Martínez gestalte aan deze tikje verwende schrijver, in deze komedie over kunst, roem en kleinsteedse jaloezie.
Meer info, kaarten vanaf 2 mei te boeken via:
 # Speciale korting voor biebleden bij met online boeking 1,50 korting op uw filmkaartje (normale prijs 9,-)!
   Gebruik hiervoor de actiecode BIEBMEI

Dubbelspel (Doubble play)
Te zien vanaf donderdag 25 mei
Gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank Martinus Arion.
Na een afwezigheid van tientallen jaren keert de in Europa succesvolle dokter Ostrik Fiel terug naar zijn geboorteplaats Curaçao. Het bezoek herinnert hem aan veertig jaar eerder, toen een ogenschijnlijk onschuldig dominospel dramatische gevolgen had voor alle betrokkenen: ambitieuze, kleurrijke mannen en hun wilskrachtige echtgenotes die een leven op probeerden te bouwen op het zinderende eiland, te midden van verbroken tradities, intriges en pijnlijk verraad. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Frank Martinus Arion.
Meer info, kaarten vanaf 23 mei te boeken.
   Gebruik hiervoor de actiecode BIEBMEI

THEATER
Boekhandel Broekhuis & Concordia presenteren
20170515 Hans Croiset foto MarkdeBlok pers1
Serie Schrijvers #3: Hans Croiset
Maandag 15 mei, 12.30 uur
Gast van de laatste editie van het seizoen: acteur, theatermaker, regisseur en schrijver Hans Croiset. Croiset speelde in vele tv-series en theaterstukken. Momenteel is hij samen met actrice Johanna ter Steege te zien in De Vader, een ontroerende voorstelling over dementie. In het najaar verschijnt zijn roman Ik, Vondel, met een wel heel bijzonder perspectief; het betreft geen zoveelste biografie, maar een autobiografie van de oude Vondel zélf. Van de eerste tot de laatste bladzijde voert Vondel het woord, aan de vooravond van het einde van zijn leven.
Het schrijfproces, maar ook eerdere boeken als Badhuisweg, Lucifer onder de linden en Lente in Praag komen aan bod. Dompel uzelf onder in het veelzijdige werk van Croiset!
Meer info en kaarten:
# Speciale korting voor biebleden bij met online boeking  maar liefst 2,50 korting op uw theaterkaartje (normale prijs 10,-)!
   Gebruik hiervoor de actiecode CROISETBIEB

Twentse Welle. Het Rozendaal 11, Enschede.

twentse welleBeleef/bezoek het museum met 40% korting, op vertoon van je biebpas: tot en met 31 december 2016.

Vrijhof Cultuur. De Veldmaat 5, Enschede. Houders van een bibliotheekpas krijgen hetzelfde voordeel als CJP pas houders bij voorstellingen georganiseerd door Vrijhof Cultuur.
Wil je gebruik maken van die korting: voer bij online bestellingen in "CJP pas" en laat ter plekke je biebpas zien. Het voordeel is €2,50 op een kaartje van €10.

utwente