Je Biebpas is ook een kortingspas

voordeel banner smal banner

Als lid van de bibliotheek kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur.

Op vertoon van je biebpas krijg je korting of iets extra’s bij attractieparken, musea, dierenparken, festivals, cursussen, theaters, bioscopen en nog veel meer.

Kijk voor alle voordeelacties op de website voordeelmetjebiebpas.nl.

De plaatselijke voordeeltjes:

Concordia Oude Markt 15, Enschede.

Concordia pandOudeMarkt compleet klein

Regelmatig korting op voorstellingen voor biebpashouders.

Voorwaarden: Op basis van Bibliotheeklidmaatschap. Bij entree van de filmzaal moet de biebpas te tonen zijn.

De korting is NIET geldig op de filmpremièredag! Korting geldt voor max. 2 kaarten per bibliotheeklid.

Nieuwe voordeeltjes vanaf juli bij Concordia:

Concordia: korting voor biebleden.

FILM

Première, vanaf donderdag 6 juli te zien

Locatie: Oude Markt 15, Enschede

Entree: 9,- >> voor biebleden slechts EUR 7,- bij online boeking met de actiecode WIJNBIEB!

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden.

Een echte zomerfilm voor wijnliefhebbers!

BEELDENDE KUNST

Lola Bezemer: het doek gaat op

Van 18 juli t/m 8 oktober 2017

Locatie: Langestraat 56, Enschede

Entree: onze exposities zijn altijd gratis te bezoeken

Concordia’s Expositieruimte 2 is een maand lang het open atelier van Lola Bezemer. Terwijl het publiek de vorderingen live volgt en met de kunstenaar in gesprek kan gaan, bouwt zij aan haar installatie. Met bewegende textiele ruimteverdelers en video projecties, onderzoekt ze de ruimte en de invloed van die ruimte op de bezoeker. De drie verschillende disciplines van Concordia; film, theater en beeldende kunst worden door Bezemer onderling met elkaar verbonden in een site-specifiek werk, dat de kunstenaar tijdens haar werkperiode bij ons ontwikkeld.

Twentse Welle. Het Rozendaal 11, Enschede.

twentse welleBeleef/bezoek het museum met 40% korting, op vertoon van je biebpas: tot en met 31 december 2016.

Vrijhof Cultuur. De Veldmaat 5, Enschede. Houders van een bibliotheekpas krijgen hetzelfde voordeel als CJP pas houders bij voorstellingen georganiseerd door Vrijhof Cultuur.
Wil je gebruik maken van die korting: voer bij online bestellingen in "CJP pas" en laat ter plekke je biebpas zien. Het voordeel is €2,50 op een kaartje van €10.

utwente