Kinderboekenweek 2020: En toen?

De Kinderboekenweek 2020 duurt van 30 september tot en met 11 oktober. Het thema dit jaar is ‘En toen?’ Dus we duiken de geschiedenis in! Van prehistorie tot aan de riddertijd en van de oudheid tot de Tweede Wereldoorlog, alles komt voorbij tijdens de voorstellingen in de Bibliotheek.

Overzicht voorstellingen

Leden krijgen € 2,50 korting per toegangskaartje. Het lidmaatschap van de Bibliotheek is tot 18 jaar gratis. Schrijf je snel in!
De eerste voorstelling is al op 23 september. Alleen online ticketverkoop. Reserveer alvast een plek!

Hip Hop History door eigenZinnig theater ZieZus

Hip Hop History 400x265

Reis om de wereld in 80 dagen door goochelaar Jan

Reis om de wereld wereldbol Goochelaar Jan 400x265

Knotsknetter door Tosca Menten (Dummie de Mummie)

tosca en dummie samen 400x265

De zeeroverskoningin door Katiuscia Principato

Katiuscia Principato

Wat is jouw volgende boek? Doe inspiratie op in de tijdlijn

We gaan natuurlijk ook lekker veel lezen! In de tijdlijn graaf je steeds dieper in de geschiedenis van Nederland en ontdek je de mooiste boeken over vroeger. Reserveer ze bij je Bibliotheek.

Ga naar de tijdlijn

Kinderboekenkrant en Voorleesgids

De Kinderboekenkrant biedt voor 6 tot 12 jarigen een helder overzicht van de leukste boeken die er voor hen te vinden zijn.
De Voorleesgids bevat meer dan 200 boeken voor kinderen van nul tot zes jaar. Een ideale wegwijzer voor ouders en grootouders.

Vraag ernaar bij de Bibliotheek!

Kinderboekenweekgeschenken

Het Kinderboekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Arend van Dam, bekend van De reis van Syntax Bosselman: Verhalen over de slavernij. Speciaal voor deze Kinderboekenweek schreef hij het boek De Diamant van Banjarmasin, vol verhalen over de geschiedenis van Nederland.

Het prentenboek, dat speciaal voor deze boekenweek is gemaakt, is van Mylo Freeman. Je kent haar misschien al wel van haar boeken over Prinsesje Arabella. Haar nieuwe prentenboek Tweeling gaat over Robbie en Roef die gek zijn op ridders.

Je krijgt het Kinderboekenweekgeschenk cadeau van de boekhandel bij aankoop van €12,50 aan kinderboeken.