Bereikbaarheid Centrale Bibliotheek

De gemeente Enschede werkt vanuit het project De Kop aan het versterken en verduurzamen van de ondergrondse infrastructuur, onder meer om in de toekomst beter bestand te zijn tegen extreme wateroverlast. 
Vanaf maandag 10 februari start men met werkzaamheden in de Beltstraat tussen het kruispunt met de Boulevard 1945 en het kruispunt Pijpenstraat. 

Afsluiting Beltstraat 

De Centrale Bibliotheek aan de Pijpenstraat is met de auto niet bereikbaar via de Beltstraat vanwege wegopbrekingen. De Pijpenstraat is vanaf de Beltstraat alleen toegankelijk als fietser of voetganger. Toegang tot het stadserf is nabij de Pijpenstaat wel mogelijk via de Brammelerstraat.

Parkeren 

Qpark Zuidmolen blijft bereikbaar via de M.H. Tromplaan/Nijverheidstraat. De M.H. Tromplaan is in beide richtingen toegankelijk, zodat u de Nijverheidstraat en de binnenstad kunt bereiken.

De Van Heekgarage ingang West is vanaf 10 februari niet alleen bereikbaar via de Koningstraat maar ook via de Ripperdastraat. Uitrijden is dan alleen mogelijk via de Ripperdastraat. 

Wij danken u voor uw begrip!