Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.
×

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

DS banner 1280x400

                         

De overheid doet steeds meer via het internet en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk.

Daarom biedt de Stichting Digisterker i.s.m. Gemeente, Bibliotheek, UWV en de Volksuniversiteit de Beginnerscursus 'Werken met de elektronische overheid' aan. U leert hoe u handige informatie kunt vinden en hoe u iets moet aanvragen, bijvoorbeeld bij de gemeente.

In de cursus wordt u geholpen om beter uw weg te vinden bij de elektronische overheid. Voorwaarde voor deelname is dat u enigszins bekend bent met de computer, gebruik maakt van internet en bij voorkeur ook een e-mailadres heeft.

Aanmelden kan door te bellen met de gemeente en aan te geven dat u interesse hebt in de cursus Digisterker en dat u zich wilt opgeven.

Het nieuwe 5-cijferige telefoonnummer van de gemeente: 14053 (netnummer niet nodig).

Cursusdata worden vermeld op de website van Bibliotheek Enschede, de cursus wordt gegeven in het computerlokaal en is gratis.

Open hier het boekje 'Digisterke verhalen — Mensen op weg naar digitaal zelfvertrouwen'.

Meer informatie vindt u ook op de website van de Gemeente Enschede, klik hier.