Huis voor Taal Meedoen LOGO1 e1554130208272

Sinds januari 2019 hebben we een 'Huis voor Taal & Meedoen' in Enschede, locatie: de Centrale Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15.

Zoals de naam ook aangeeft is het een 'huis', een loket voor alle vragen rondom taal en meedoen in brede zin. Als partner van de taalsamenwerking zijn we trots en blij dat we dit gerealiseerd hebben.

Meer informatie over de taalsamenwerking via: www.m-pact.nl/taalsamenwerking

M-Pact

M-Pact is er voor iedereen die interesse heeft in vrijwilligerswerk en staan je graag bij om de juiste vrijwilligersplek te vinden.

Voor alle vragen rond vrijwilligerswerk, vrijwilligerseducatie en –participatie kun je gewoon, zonder afspraak, langskomen tijdens het inloopspreekuur.
Het inloopspreekuur is van maandag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur in de Centrale Bibliotheek Enschede aan de Pijpenstraat.

Heb je specifieke vragen?
Maak dan een afspraak!
Tel. 053-4323304 /