Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.
×

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

librarypressdisplay

Pressdisplay en Pressreader Gratis toegang tot ruim 7.000+ kranten en tijdschriften uit 120+ landen en in 60+ talen? Dat kan met uw bibliotheekpas!

Het werkt heel eenvoudig. Surf met uw eigen laptop, computer of tablet naar PressDisplay en log in met uw pasnummer van de bibliotheek (vul dit nummer in in het veld met de naam 'barcode'). U kunt nu kranten lezen zoals de Wall Street Journal, The Daily Telegraph, de International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt, NRC en Metro. Verken de rijkdom aan buitenlandse en Nederlandse kranten, hobby- en lifestylemagazines vooral zelf!

Let op: het werkt alleen als u Pressdisplay vanaf deze pagina benadert! 

Studenten in het bezit van een Student Union Xtra-Card : stuur een mail naar  en u ontvangt een geldig toegangsnummer voor Pressdisplay.

pressreader

Ook in de bibliotheek kunt u PressDisplay raadplegen.

Pressreader app: haal de kranten op in de bieb en lees ze thuis!
Pressreader is de mobiele app van PressDisplay. Maak in één van de bibliotheken van Enschede verbinding met het WiFi netwerk (BiebspotN), download de gewenste kranten en lees ze vervolgens thuis of onderweg. In de bibliotheek lezen kan natuurlijk ook! Installeer de app en maak kennis met de vele mogelijkheden!

De inlog blijft 7 dagen geldig! Daarna moet u opnieuw naar de bieb voor de volgende 7 dagen.

Pressreader is gratis te downloaden voor Android en Apple.