Inloggen via de website is tijdelijk niet mogelijk.
Probeer het later nog eens of probeer hier rechtstreeks in te loggen.
De catalogus binnen de website is tijdelijk niet beschikbaar.
Probeer het later nog eens of klik hier om rechtstreeks naar de catalogus te gaan.

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

nieuwsbriefbannerplaatje

Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws van de Bibliotheek? Wilt u geïnformeerd worden over onze activiteiten? Meld u dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

• Bent u lid van de Bibliotheek Enschede en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet?
    Log dan hier in en ga via inloggen in het menu Mijn bibliotheek naar ‘Nieuwsbrief ontvangen’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'. U kan hier ook afmelden voor de nieuwsbrief.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Enschede? Dat kunt u natuurlijk de nieuwsbrief ook krijgen. Vul daarvoor het aanmeldformulier in.