Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Webinar 'Design your own 3D object'

Webinar 'Design your own 3D object'

In de webinars in het kader van de MaakMeeMaand staat 3D printen centraal. Vandaag staat 3D printen met FreeCAD op het programma. 

Serie webinars 'Design your own 3D object'

In de serie webinars kunnen deelnemers vanuit huis de online workshop 3D printen 'Design your own 3D object' volgen. Met drie verschillende softwareprogramma's ga je aan de slag met het ontwerpen van je eigen 3D object. 

Vandaag staat 3D printen met FreeCAD op het programma. FreeCAD is een open source 3D CAD (computer aided design) programma waarmee je parametrische modellen kunt ontwerpen. Deze webinar is geschikt voor gevorderden. 

Als je klaar bent met ontwerpen stuur je ons je ontwerp toe. Wij printen jouw 3D ontwerp met de 3D printer en sturen het vervolgens per post naar je toe. 

Online Helpdesk

Na afloop van elke webinar (19:00 – 20:00 uur) is de online helpdesk beschikbaar om je vragen te beantwoorden en krijg je verdere ondersteuning in het leren omgaan met de software (20:00 -21:30 uur).

Wil je graag deelnemen? 

Wil je graag deelnemen? Meld je dan 24 uur voor aanvang van de webinar aan door een mail te sturen aan . Je ontvangt een Zoom link voor het volgen van de webinar en een bestelformulier voor het kosteloos laten printen van je ontwerp. 

Deelname aan deze MaakMeeMaand webinar is kosteloos. 

Meer informatie

Meer informatie over elke workshop kun je vinden op tetem.nl/maakmeemaand (volwassenen aanbod). 

Lablearning@Home webinars

Lablearning@Home webinars zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de software pakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter, de 3D printer of een voedselprinter kan meedoen aan de Lablearning@Home webinars.

Datum dinsdag 19 januari 2021
Tijd 19:00 tot 20:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Gratis