Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Klik & Tik: De basis

De absolute basiscursus! Voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. Cursus van zes bijeenkomsten door SeniorWeb.

U leert een computer aanzetten, typen, tekst aanpassen en een e-mail opstellen. We gaan het internet op en gaan in op zoekmachines, website, formulieren invullen en downloaden. Tenslotte kijken we naar het veilig gebruiken van social media, zoals Facebook. Mits er plaats is, is het mogelijk deel te nemen in een aantal besloten groepen.

Het is ook mogelijk uw eigen tablet mee te nemen. Thuis oefenen op de computer is belangrijk voor het succes.

Bijeenkomsten

6 bijeenkomsten op woensdag: 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 21/10 en 28/10

Deelname aan de cursus is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie en/of u aanmelden voor de cursus? Dat kan via telefoonnummer 053-4804804, het aanmeldformulier uit het cursusboekje of (indien mogelijk) via .

Datum woensdag 23 september 2020
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar de Centrale Bibliotheek Enschede
Voor wie Senioren , Volwassenen (18+)