Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Ontwerp een eigen embleem

Ontwerp een eigen embleem

Vandaag ga je zelf een embleem ontwerpen voor bijvoorbeeld op je T-shirt of tas. Bedenk eerst een ontwerp en ga dan aan de slag met het gratis programma Inkscape.

Wellicht weet je niet wat een embleem is, maar je hebt het allemaal al vast eens gezien. Emblemen zijn geborduurde afbeeldingen die je op een stuk stof naait. Denk daarbij aan een logo van een voetbalteam, een insigne bij de scouting of een smiley.

Hoe werkt het?

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen) en een Zoom link (online gratis vergadertool). Verzamel de benodigdheden alvorens je gaat deelnemen.

Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je gratis de KidsLab workshop. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips. 

Gratis voucher voor ontwerp

Heb je je ontwerp af en wil je graag het embleem thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar . Je ontvangt dan via email een voucher die je kan gebruiken voor het gratis bestellen van je ontwerp.  

Kidslabs is een activiteit die we in samenwerking met Tetem en Twentse maakplaatsen hebben ontwikkeld. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met maak- en bouwworkshops!

Datum dinsdag 23 februari 2021
Tijd 13:30 tot 14:30 uur
Waar Online
Voor wie Basisschool kinderen
Prijs Gratis