Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Make-it Kunstige Robot (8 - 15 jaar)

Maak je eigen kunstige robot. Dit is een klein bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen.

Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?

Ophalen techniek kitje in de Bieb

Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt. Bestel een techniek kitje via onderstaande ticketverkoop. Op vertoon van de ontvangen e-mail kun je je techniek kitje ophalen in de Centrale Bibliotheek aan de Pijpenstraat.

Hoe werkt het?

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen) en een Zoom link (online gratis vergadertool). Verzamel de benodigdheden alvorens je gaat deelnemen.

Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je gratis de KidsLab workshop. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips. Aanmelden is niet nodig!

Kidslabs is een activiteit die we in samenwerking met Tetem en Twentse maakplaatsen hebben ontwikkeld. Kinderen van 6 t/m 15 jaar kunnen met een labcoach online aan de slag met maak- en bouwworkshops!

Datum zaterdag 7 augustus 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur