Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Make-It Elektronische vakantiekaart (6-12 jaar)

Make-It Elektronische vakantiekaart (6-12 jaar)

Maak een elektronische vakantiekaart. Ga je deze zomer op vakantie of wil je iemand een fijne vakantie wensen? Maak dan een eigen elektronische vakantiekaart.  

Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maak je eigen vakantiekaart met een speciale elektronische boodschap. Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de vakantiekaart toesturen?

Ophalen techniek kitje in de Bieb 

Dit is een technische en creatieve workshop waarvoor je een techniek kitje nodig hebt. Bestel een techniek kitje via onderstaande ticketverkoop. Op vertoon van de ontvangen e-mail kun je je techniek kitje ophalen in de Centrale Bibliotheek aan de Pijpenstraat. 

Hoe werkt het?

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen) en een Zoom link (online gratis vergadertool). Verzamel de benodigdheden alvorens je gaat deelnemen.

Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je gratis de KidsLab workshop. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips. Aanmelden is niet nodig!

Kidslabs is een activiteit die we in samenwerking met Tetem en Twentse maakplaatsen hebben ontwikkeld. Elke eerste en derde zaterdagmiddag van de maand kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met maak- en bouwworkshops!

Datum zaterdag 19 juni 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur
Waar Online
Voor wie Basisschool kinderen
Prijs
Gratis
Inschrijven is niet (meer) mogelijk