Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Telefoon- of laptopsticker ontwerpen in Inkscape (9-12 jaar)

Telefoon- of laptopsticker ontwerpen in Inkscape (9-12 jaar)

Pimp je device met een persoonlijke sticker. Wat je op jouw telefoon of laptop doet is heel persoonlijk dus is het logisch om ook de buitenkant uniek te maken.  

Met het programma Inkscape kun je zelf een eigen sticker ontwerpen die we bij Tetem voor je uit kunnen snijden met een lasercutter. Dit is een apparaat dat met een dunne laserstraal door allerlei materialen kan snijden. Plak je zelfontworpen sticker op je telefoon(hoesje) of laptop, dan weet iedereen direct dat dit jouw apparaat is!

Hoe werkt het?

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen) en een Zoom link (online gratis vergadertool). Verzamel de benodigdheden alvorens je gaat deelnemen.

Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je gratis de KidsLab workshop. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips. Aanmelden is niet nodig!

Gratis voucher voor ontwerp

Heb je je ontwerp af en wil je graag de sticker thuis ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande knop 'Bestel tickets.' Je ontvangt dan via email een voucher die je kan gebruiken voor het gratis bestellen van je ontwerp.  

Kidslabs is een activiteit die we in samenwerking met Tetem en Twentse maakplaatsen hebben ontwikkeld. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met maak- en bouwworkshops!

Datum woensdag 5 mei 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur
Waar Online
Voor wie Basisschool kinderen
Prijs
Gratis
Inschrijven is niet (meer) mogelijk