Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Photoshop een dierenmens (8-12 jaar)

Photoshop een dierenmens (8-12 jaar)

Maak met Pixlr een mens met een dierenkop. Er zijn verschillende programma's waarmee je kun 'photoshoppen', zo kun je foto's bewerken en hele grappige en vreemde plaatjes maken. 

Pixlr is een gratis programma dat online werkt. Je leert met dit programma werken en we maken een persoon met een dierenkop die ook nog eens op een bijzondere plek staat. Maak jij een brandweerman met leeuwenkop? Of een ballerina met een poezenhoofdje? Of misschien verzin jij nog wel iets heel anders!

Hoe werkt het?

Bekijk via de speciale KidsLab online pagina alle geplande KidsLab workshops. Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden (huis-, tuin- en keukenspullen) en een Zoom link (online gratis vergadertool). Verzamel de benodigdheden alvorens je gaat deelnemen.

Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je gratis de KidsLab workshop. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips. Aanmelden is niet nodig!

Kidslabs is een activiteit die we in samenwerking met Tetem en Twentse maakplaatsen hebben ontwikkeld. Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met maak- en bouwworkshops!

Datum zaterdag 10 april 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur
Waar Online
Voor wie Basisschool kinderen
Prijs Gratis